MINI-LOV

Haloj! 

Som ni märkt så har jag inte förbättrat mig jättemycket med uppdateringen men det får bli att jag kikar in lite då&då när jag har tid. 

Igårmorse tränade jag&sedan åkte jag och Gustav till skolan. Dagen gick rätt så fort, vilket var urskönt. Efter skolan så gick jag och hälsade på min gammelmormor som är så himla stark..  Eftersom det var nära Amanda så gick jag vidare hem till henne efter det. Vid 18 så cyklade vi till Edvinshem för att möta upp de andra tjejerna för grillning med Milos klass, mysigt faktiskt haha. Sedan drog vi vidare till Julia och sen körde vi till Sara för att packa deras väskor. Efter det körde vi till hemmakväll och köpte godis 👌 
Sedan körde jag&julia hem till mig för att packa osv. Och tillslut var vi vid vår slutdestination = Strömbergs place.

 Vi sov alltså där hemma och imorse när vi vaknade hann vi precis äta frukost innan vi fick bege oss hem för att packa till sponsorsim. Jag&Oliver cyklade till badet där vårt lag simmade 50x114 sammanlagt för att tjäna ihop pengar till klubben. 

Efter sponsorsimet så åt vi hamburgare på badet och efter det så åkte vår familj hem till Strömbergs på middag&mys. Där hemma så berättade våra föräldrar för oss att fam.Strömberg ska med oss till Menorca, snacka om att vi är happy! 

Nu får jag dra mig så jag sover bra inför helgen då det är UGP på Lindängen, nattinatti. 






Visa fler inlägg