Borta bra men hemma bäst

Hej på er!

Som alla säkert vet har skåningarna precis avslutat sitt sportlov, det vill säga vi.. Under lovet har jag haft fullt upp och tänkte berätta lite om min vecka i ett inlägg. Eftersom jag varit borta och inte haft internet på flera dagar så har det inte blivit något inlägg alls under lovet, tråkigt nog.. men nu är jag tillbaka så let's go!

Fredag 

 Lovet började fredagen den nittonde med att fira Mika som då fyllde 20 år vilket var superkul. Helt sjukt hur snabbt tiden går, kommer ihåg när han fyllde 18 och det känns verkligen inte som att det var två år sedan. En hel del från simmet var där men även gamla skolkompisar som jag inte träffat på länge vilket var jättekul! Några nya ansikten dök upp och det var trevligt det med. Detta ägde rum på CK catering i Ystad och det var första gången jag var där. Bor väldigt nära vilket var toppen så jag och tjejerna gjorde oss iordning hos mig. Maten var väldigt god och stället är verkligen en rekomendation när det gäller födelsedagar eller andra bokningar. Lagom med plats för ca 40 personer. Har ingen aning om vad det kostar att hyra men kolla gärna in deras facebook sida. Lokalen ligger på misunnavägen 5 i Ystad. 

Lördag 

Vid 06:30 morgonen efter var det dags för avfärd mot huvudstaden och släkten där vilket var fööör längesedan och jag har längtat så länge. vi tog ett hastigt beslut om att vi skulle åka dit på sportlovet och sedan blev det bara så. Tog ca sju timmar att bila upp vilket var rekord då det brukar ta nio när hundarna är med. Vi kom upp efter lunch och tog då en fika med farmor och farfar. Var väldigt trött efter resan vilket resulterade till att jag slängde mig i soffan tills middagen skulle serveras. Då kom resten av släkten vilket innebär kusinerna, mina två fastrar och deras sambos. Märkte genast att det verkligen var jättelängesedan vi träffade dem. Det blir svårt att åka upp när so helst med träningar, skola och andra aktiviteter men dessa dagarna njöt jag fullt ut. 

Söndag 

På söndagen var det dags för träning som skedde i torvalla badets bassäng ca 10 på morgonen. Simmade ett simpelt genomsimpass med anledningen att jag varit sjuk och inte tränat på ett tag. Efter träningen bar det av till Elin (min yngsta faster) och Marcus för brunch. Gick nästan att jämnföra med saltans. Förstår inte riktigt hur de orkat laga så mycket mat en söndagsmorgon men väldigt gott var det! Tog mig en tupplur på ca en timme vilket var välbehövligt. På eftermiddagen åkte vi hem till farmor och farfar igen och senare kom Elin och Marcus med barnen för att äta middag. 

Måndag 

På måndagen bar det av mot shopping in mot centrum. Vi besökte först MiNilla som ägs av Pernilla Wahlgren och hennes vännina Mia Bodén. Det var en väldigt trevlig butik som hade stort utbud och en massa fina saker, allt från kläder till inredning. Efter besöket åkte vi till Sergels torg och Gallerian för att shoppa mer. Jag hittade tyvärr inte något där men mamma och farmor gjorde. Vi lunchade på ett väldigt mysigt ställe som var nytt där, det smakade väldigt bra. Sedan bar det av mot Eriksdahlsbadet för toppningspass. Då tränade jag brevid landslaget vilket var otroligt häftigt! Det sporrade mig till att trycka på lite extra. 

Tisdag

Eftersom min shoppingrunda inte riktigt gick som jag tänk mig under måndagen så gjorde jag ett nytt försök på tisdagen. Vi åkte till Haninge centrum och gissa om jag shoppade loss. Hittade otroligt mycket och var helnöjd, fikade sedan på EH med F&F och mamma. Jag och farfar köpte mes oss sushi hem och på kvällen kom resten av släkten för att äta middag som Oliver hade lagat. 

Onsdag

På onsdagen tränade jag på torvalla igen och efter det sov jag vädligt länge i soffan hos F&F. På kvällen kom släkten en sista gång och när alla åkt hem tog farmor fram en massa gamla bilder och minnen från när de var små och när pappa och hans systrar växte upp. Tycker det är jätteroligt att de sparat en massa som vi också kan få ta del av. 

Torsdag 

På torsdagsmorgonen var det dags för avfärd vilket innebar en massa kramar och tråkiga förväl. Under dagen hände inte mycket mer än en massa bilande. Vi stannade till för toabesök och lunch i Lödde. När vi kom hem var mormor hos oss och vi fikade med henne. Vid fyra bar det av till träning vilket jag längtat efter såå mycket, saknat min grupp otroligt mycket under de veckorna vi inte träffats. 

Fredag 

Vid tio var det dags för avfärd mot Tyskland och Lübeck som vi sett fram emot länge. Det var en lång resa men värt ändamålet. Vi bodde på ett helt okej vandrarhem och maten var faktiskt bra för det mesta tyckte jag. Vi fick dock ingen tillgång till bassängen på fredagen vilket var kasst eftersom vi aldrig simmat i den innan. 

Lördag&Söndag

På lördagen började jag tävlingen med att simma 50 ry som jag bara räknade som ett sprintlopp innan 200br och eftersom jag inte är sprinter så var inget mål satt på det loppet. 200br gick helt okej men inte alls som jag ville, 200me lika så. Eftersom jag inte fått träna ordentligt de senaste två veckorna är det inte så konstigt heller. 50br försöken som la tidigt på passet gick helt okej det också medans finalen gick bra. 100br var jag helt okej nöjd med men det som grämer mig mest är att jag vet att jag kan så mycket bättre ifall jag bara hade fått slippa sjukdom och annat innan denna tävlingen. I det stora hela var det en väldigt bra helg och vi hade jättekul som vanligt! Hade ett bra lov trots allt men önskar att det varade längre..

Idag ligger jag hemma med värsta huvudvärken och ska gå och lägga mig direkt efter jag lagt upp detta inlägget, kommer upp bilder fråm veckan imorgon förhoppningsvis. Hur har ert lov varit? Svara gärna i kommentarsfältet. Vore jättekul om ni tipsar om inlägg ni vill läsa och som jag kan lägga ut. 

Puss och kram 

Visa fler inlägg